| Што имате тренирано и што би сакале да тренирате.. | |
|
+7slave_7 PATO_007 GemmaAtkinson М@CED()NIA W{}LVE$ stolee Bubo Mikiyo San 11 posters |
Автор | Порака |
---|
Mikiyo San Администратор
Број на мислења : 228 Години: : 29
| Предмет: Што имате тренирано и што би сакале да тренирате.. Чет Jул 09, 2009 3:16 pm | |
| што имате тренирано и што би сакале да тренирате...?? | |
|
| |
Bubo Администратор
Број на мислења : 286 Години: : 29
| Предмет: Re: Што имате тренирано и што би сакале да тренирате.. Чет Jул 09, 2009 3:18 pm | |
| Имам тренирано Борење, а сакам да тренирам Паркоур!! | |
|
| |
stolee Администратор
Број на мислења : 216
| Предмет: Re: Што имате тренирано и што би сакале да тренирате.. Чет Jул 09, 2009 5:22 pm | |
| Имам тренирано борење, фудбал и кошарка | |
|
| |
М@CED()NIA W{}LVE$ Модератор
Број на мислења : 147
| Предмет: Re: Што имате тренирано и што би сакале да тренирате.. Чет Jул 09, 2009 5:24 pm | |
| ба сикал да тренирам тенис | |
|
| |
GemmaAtkinson Двоен Модератор
Број на мислења : 151
| Предмет: Re: Што имате тренирано и што би сакале да тренирате.. Чет Jул 09, 2009 8:42 pm | |
| Имам тренирано: Фудбал сериозно, а и друго спортови ама о 5/6 месеци, заради рекреација Сега тренирам Ракомет... веке пола година | |
|
| |
PATO_007 Двоен Модератор
Број на мислења : 398 Години: : 31
| Предмет: Re: Што имате тренирано и што би сакале да тренирате.. Чет Jул 09, 2009 9:41 pm | |
| Би сакал да тренирам Пинг Понг Фудбал и Тенис а имам тренирано Ракомет. | |
|
| |
slave_7 Двоен Модератор
Број на мислења : 144
| Предмет: Re: Што имате тренирано и што би сакале да тренирате.. Чет Jул 09, 2009 9:55 pm | |
| имам тренирано фудбал ама не сум сериозна личност така да кариерата што ме очекуваше ми пропадна на млади години,сега ке се задоволувам најверојатно со 3 и 4 лига македонија,струмички регион ....хахаха | |
|
| |
dimitaar Администратор
Број на мислења : 39 Години: : 29
| |
| |
М@CED()NIA W{}LVE$ Модератор
Број на мислења : 147
| Предмет: Re: Што имате тренирано и што би сакале да тренирате.. Саб Jул 11, 2009 12:20 pm | |
| добро е што ме потсети Пато и јас сакам да тренирам тенис порано со другарите имавне маса за пинг понг и по цели денови игравне | |
|
| |
Borce Форумџија
Број на мислења : 58
| Предмет: Re: Што имате тренирано и што би сакале да тренирате.. Нед Jул 12, 2009 12:37 am | |
| имам тренирано пинг понг ама сакам да тренирам тенис | |
|
| |
ROCK ON Двоен Модератор
Број на мислења : 200 Години: : 29
| Предмет: Re: Што имате тренирано и што би сакале да тренирате.. Нед Jул 26, 2009 12:04 am | |
| Сакам да тренирам тенис со нога и пинг понг | |
|
| |
mario-arsenal Почетник
Број на мислења : 12
| Предмет: Re: Што имате тренирано и што би сакале да тренирате.. Пон Jул 27, 2009 12:06 am | |
| ЈАС ТРЕНИРАМ ФУДБАЛ А БИ САКАЛ ПИНГ ПОНГ И ТЕНИС | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Што имате тренирано и што би сакале да тренирате.. | |
| |
|
| |
| Што имате тренирано и што би сакале да тренирате.. | |
|