| Ви се случило ли некоја чудна работа..?? | |
|
+9nicer_girl македонче93 GemmaAtkinson М@CED()NIA W{}LVE$ ROCK ON slave_7 stolee Bubo Mikiyo San 13 posters |
Автор | Порака |
---|
Mikiyo San Администратор
Број на мислења : 228 Години: : 29
| Предмет: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Чет Jул 09, 2009 5:18 pm | |
| Ви се случила ли некоја чудна работа..??опишете | |
|
| |
Bubo Администратор
Број на мислења : 286 Години: : 29
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Чет Jул 09, 2009 5:21 pm | |
| | |
|
| |
stolee Администратор
Број на мислења : 216
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Чет Jул 09, 2009 6:13 pm | |
| | |
|
| |
slave_7 Двоен Модератор
Број на мислења : 144
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Чет Jул 09, 2009 6:33 pm | |
| | |
|
| |
ROCK ON Двоен Модератор
Број на мислења : 200 Години: : 29
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Чет Jул 09, 2009 6:34 pm | |
| Ништо чудно ми се нема случено... | |
|
| |
М@CED()NIA W{}LVE$ Модератор
Број на мислења : 147
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Чет Jул 09, 2009 6:36 pm | |
| не знам дали имате приметено но навечер некогаш прелетуваат некој чудни работи | |
|
| |
Mikiyo San Администратор
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Чет Jул 09, 2009 6:48 pm | |
| ме потсети на случкава.. Бев во Асамати-->село во Претор..на одмор..и дека имаше многу деца...седевме до кај 4 саат..и вечерта..си постелив сламенка..и седиме со детево..и нагоре поглед..и прелета едно плаво..скроз брзо..незнам што беше | |
|
| |
М@CED()NIA W{}LVE$ Модератор
Број на мислења : 147
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Чет Jул 09, 2009 6:51 pm | |
| да да има многу такви работи јас пред една вечер седам со другарите накај 3 сатот по полноќ и наеднаш почна нешто да грми и од мозади ридот се појави нешто како буквата Т и леташе многу брзо а не беше авион | |
|
| |
GemmaAtkinson Двоен Модератор
Број на мислења : 151
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Чет Jул 09, 2009 8:37 pm | |
| Никако, за се постои рационално објаснување | |
|
| |
македонче93 Почетник
Број на мислења : 36
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Пет Jул 10, 2009 1:02 am | |
| До сеа ништо чудно(се надевам и понатаму ) | |
|
| |
nicer_girl Почетник
Број на мислења : 16 Години: : 29
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Пет Jул 10, 2009 2:00 pm | |
| | |
|
| |
Mikiyo San Администратор
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Пет Jул 10, 2009 2:42 pm | |
| Санде го знам јас тоа чупе..?!кај нас седи..? | |
|
| |
ROCK ON Двоен Модератор
Број на мислења : 200 Години: : 29
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Саб Jул 11, 2009 12:25 am | |
| А јас кога бев мала еднаш ми се причина дека топката стои во место и одеднаш падна.... | |
|
| |
Skorpion Почетник
Број на мислења : 35 Години: : 33
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Саб Jул 11, 2009 10:53 am | |
| | |
|
| |
Borce Форумџија
Број на мислења : 58
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Нед Jул 12, 2009 1:58 am | |
| | |
|
| |
Фликси Двоен Модератор
Број на мислења : 185 Години: : 26
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Нед Jул 12, 2009 10:51 pm | |
| Интересно прашање.Непамтам,ако ми текене ке кажам | |
|
| |
AneToO Почетник
Број на мислења : 9 Години: : 28
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? Саб Jул 18, 2009 2:45 am | |
| - Mikiyo San напиша:
- ме потсети на случкава..
Бев во Асамати-->село во Претор..на одмор..и дека имаше многу деца...седевме до кај 4 саат..и вечерта..си постелив сламенка..и седиме со детево..и нагоре поглед..и прелета едно плаво..скроз брзо..незнам што беше и јас кога бев 10 години истото го видов | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Ви се случило ли некоја чудна работа..?? | |
| |
|
| |
| Ви се случило ли некоја чудна работа..?? | |
|