| Mујо и Хасо | |
|
|
Автор | Порака |
---|
stolee Администратор
Број на мислења : 216
| Предмет: Mујо и Хасо Вто Jул 07, 2009 7:23 pm | |
| Еве тема за Мујо и Хасо...
Седи Мујо покрај река и вика: -Нема логика! Нема логика! Поминува Хасо и го прашува: -Што нема логика? -Нема логика! Тулата е кочкаста, а кога ќе ја фрлам во вода, се создаваат кругови | |
|
| |
Bubo Администратор
Број на мислења : 286 Години: : 29
| Предмет: Re: Mујо и Хасо Вто Jул 07, 2009 11:44 pm | |
| Мујо и Хасо тргнале на пат, возеле цел ден и вечерта се упатиле во соба во некој мотел за да преспијат. Мујо легнал се вртел се вртел, не му се спиело и почнал да си го дрка. Дркал Мујо, ама никако да сврши. После еден саат, Хасо го прашува: - Мујо, дркаш ли? - Да. - Па земи го малце твојот, пичка ти матер.
Си биле Мујо и Хасо и Мујо му раскажувал на Хасо како поминал на лов. И Мујо му рекол: - Да видиш Хасо кога одеднаш ми излезе мечка, и почнав да бегам. Како трчев мечката се лизна, стана и пак се лизна. - Аман бре Мујо јас да сум бил на твое место ќе сум се посерел од страв. - А што мислиш од што се лизна мечката?
Мујо со своите другари отишол да научи да лета со падобран. Се кренале во воздух со авионот и еден од другарите му рекол: На 200 m висина да го пуштиш падобранот. Се фрлил и кога стасал на 200 m рекол: многу е високо, сеуште е рано. Стасал на 100 m, па на 20 m и кога стасал на 2 m висина рекол: ех, како никогаш да не сум скокнал од 2 m.
Се нашле Мујо и Хасо в затвор и Хасо почнал да пишува по ѕидот па Мујо му рекол Хасо не пишувај по ѕидот ке не избркаат од затвор бе.
Отишол Хасо во ќебапчилница и прашал: - Колку ви се ќебапите? - Мујо му кажал 10 денари. - А колку ви е кромидот? - Епа тоа е џабе....оди бесплатно со ќебапите. - Епа дај ми тогаш еден ќебап и една вреќа кромид!!!
Зошто Мујо и Хасо добиле кила кога биле во војска? Затоа што командирот им рекол да го дигнат тенкот во воздух.
Tолку од мене... | |
|
| |
PATO_007 Двоен Модератор
Број на мислења : 398 Години: : 31
| Предмет: Re: Mујо и Хасо Чет Jул 09, 2009 10:01 pm | |
| Паднале Мујо и Хасо во шахта и Мујо му вели на Хасо. -Ако не излеземе до вечер јас ќе одам дома да си ги земам пижамите за спиење. | |
|
| |
PATO_007 Двоен Модератор
| Предмет: Re: Mујо и Хасо Саб Jул 11, 2009 9:34 am | |
| Чита Фата книга и прашува:
-Мујо, каде се Алпите?
-Не знам, жено, ти вчера ја чистеше куќата! | |
|
| |
Hector Форумџија
Број на мислења : 115
| Предмет: Re: Mујо и Хасо Вто Jул 14, 2009 2:02 pm | |
| Мујо отишол на скокање со подобрани, но кога дошол неговиот ред, му рекол на капетанот: - Капетане, јас не смеам. - Зошто? - Па тетка ми синоќа ми гледаше на кафе и ми кажа дека пaдобранот нема да ми се отвори. - Ма, Глупости! Еве, ќе си ги замениме подобраните. И така тие си ги замениле подобраните. Мујо скокнал, ја повлекол рачката и подобранот се отворил. Во тој момент крај него пролетал капетанот и се слушнало викање: - Мујооооо, да ти ја ебаммммм теткаааа тииии... | |
|
| |
Ljube-AcMilan Почетник
Број на мислења : 35 Години: : 30
| Предмет: Re: Mујо и Хасо Вто Jул 14, 2009 4:02 pm | |
| Доага Мујо дома и ја прашуфа Фата: Фато каде се децата? Фата: На англиски. Мујо: О.К.Where are the children?
Носат Мујо и Хасо дел од седмосед на 10 спрат. Мујо му вели на Хасо: Хасо имам една лоша и една добра вест,која ја сакаш прво? Ајде прво добрата. Веќе сме на 9от спрат. А која е лошата? Го погрешивме улазот. | |
|
| |
PATO_007 Двоен Модератор
| Предмет: Re: Mујо и Хасо Сре Jул 15, 2009 10:53 pm | |
| Хасо го прашува Мујо:
- Мујо, сакаш ли ти секс во тројка? - Ма што сакам, обожавам! - Е па, трчај одма дома! | |
|
| |
PATO_007 Двоен Модератор
| Предмет: Re: Mујо и Хасо Пон Jул 20, 2009 9:53 am | |
| После секс Мујо и вели на Фата: Има ли нешо послатко од пи*ка на светот! На ова Фата му одговара: Е мој Мујо, пробај к*р па ќе збориме... | |
|
| |
PATO_007 Двоен Модератор
| Предмет: Re: Mујо и Хасо Нед Jул 26, 2009 12:44 am | |
| Мујо и Хасо фатиле златно рипче на некој пуст остров.
И рипчето им рекло: Ако ме пуштите ке ви исполнам по 1 желба и на двајцата!
И прв Мујо и рекол: Сите луѓе на светот да бидат жени!
И Хасо се мислел, се мислел и рекол: Мујо да е педер....! | |
|
| |
PATO_007 Двоен Модератор
| Предмет: Re: Mујо и Хасо Вто Jул 28, 2009 5:02 pm | |
| Разговараат Мујо и Хасо и Мујо вели: -Дождов добро и дојде на земјава се ќе оживее! -Не дај Боже вели Хасо. -Зошто??? -Па три жени имам погребано. | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Mујо и Хасо | |
| |
|
| |
| Mујо и Хасо | |
|