Фликси Двоен Модератор
Број на мислења : 185 Години: : 26
| Предмет: Цигански Пет Jул 10, 2009 10:42 pm | |
| Тема за циганите,малце да се порадуваат Седи некој ѓуптин со девојката вo парк и едно време и вика: - Ај мори ќе ми го испушиш ? - Не бе, не сакам! - Ајде мори! - Не бе, не! - Ај мори испуши ми го, здраво е за забите. - Е ај да ти го испушам, ама зошто е здраво за забите? - Епа ако не ми го испушиш, ќе ти ги скршам забите. Некој ѓуптин го нападнале разбојници и дошол некој со шешир,црна наметка,на коњ,ги истепал сите,го спасил ѓуптинов и ја напишал буквата З.И ѓуптинов му вика: -Фала Зупермен | |
|
stolee Администратор
Број на мислења : 216
| Предмет: Re: Цигански Саб Jул 11, 2009 12:27 am | |
| Што прави циган кога ќе седне на компјутер? - Брка во Ресајкл Бин | |
|
Фликси Двоен Модератор
Број на мислења : 185 Години: : 26
| Предмет: Re: Цигански Саб Jул 11, 2009 12:38 am | |
| - stolee напиша:
- Што прави циган кога ќе седне на компјутер?
- Брка во Ресајкл Бин Грешка Што прави циган кога ќе седне на компјутер? -Чепка во ресајкал Бин(кантата) | |
|
PATO_007 Двоен Модератор
Број на мислења : 398 Години: : 31
| Предмет: Re: Цигански Саб Jул 11, 2009 9:18 am | |
| Што прави циган на Олимпијада??? -Смрди на 100 метри. | |
|
Hector Форумџија
Број на мислења : 115
| Предмет: Re: Цигански Вто Jул 14, 2009 2:03 pm | |
| Џавит ја скршил глаата и го носи татко му на болница. Аман доктуре помагај крвари малиот.Ништо рекол докторот ќе го шиеме.Шијај го доктуре само спаси го.И го шие докторов малиот....Готово рекол,средено е.И татко му: Фала ти многу доктуре,колку треба да се плати? Докторов: 600 денари. А бре аман како 600 денари!?!? Дкторов: Е толку,гледаш колку му беше расцепена глаата. И ромов: ЗЕМИ ОТШИЈ ГО! | |
|
PATO_007 Двоен Модератор
Број на мислења : 398 Години: : 31
| Предмет: Re: Цигански Сре Jул 15, 2009 11:05 pm | |
| Синчето ја прашува мајката:
- Мамо, мамо шо сме не во хороскоп??? - Ѓупци сине, ѓупци... | |
|